Laadpalen

Bij BOWERS® bieden we slimme laadoplossingen voor particulieren én bedrijven.

We leggen de focus op efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Wil je je laadpaal afstemmen op andere groene stroomoplossingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen? Dan is het belangrijk om na te gaan welke smart opties jouw laadpaal moet hebben.

We staan graag stil bij jouw verwachtingen en het toekomstige gebruik van de laadpaal. Is de laadsnelheid van minder groot belang omdat je vooral 's nachts je auto zult laden? Of wil je net de maximale laadsnelheid van je auto gebruiken?

Onze professionals helpen je graag. Zo garanderen we de meest voordelige en groene manier van opladen aangepast aan jouw behoefte.

Smappee EV Wall Cable and car 3
Smappee EV Wall black 1 Smappee EV Base Station

Ga voor slim, duurzaam en Belgisch met Smappee

Deze laadpalen hebben een mooie balans tussen intelligentie, design en kostprijs. Naast het laden van je auto, biedt een Smappee laadpaal de mogelijkheid om je energieverbruik te monitoren en te beheren via de gebruiksvriendelijke app of het persoonlijke dashboard.

Met het geïntegreerd energiebeheersysteem ben je er zeker van dat je Smappee laadpaal op de meest voordelige manier laadt. Daarnaast ben je altijd up-to-date door de draadloze upgrades die de laadpaal zorgeloos installeert.

Vraag jouw offerte aan
Smappee Black edition family 1920x1080
Blitz 74 I4965 Blitz 74 I4750

Inpluggen, opladen en vertrekken met Blitz Power

Deze laadstations combineren krachtige software met een hoogwaardige aluminium behuizing. Dankzij dynamic load balancing stem je het laadvermogen van je auto makkelijk af op je algemene elektriciteitsverbruik. Via een gepersonaliseerd beheersysteem volg, beheer en optimaliseer je jouw laadsessies.

Stem je Blitz Power Station af op jouw stijl met het volledig aanpasbaar design.

Zo kan je het design aanpassen aan de stijl van je woning of je bedrijfsidentiteit naadloos doortrekken in je laadpark. Nog een knap staaltje Belgisch vakmanschap.

Vraag jouw offerte aan
Blitz Q4 A8503