Lekker fris in de zomer, gezellig warm in de winter

Kies voor een lucht-lucht warmtepomp als duurzaam alternatief om op een efficiënte en snelle manier de temperatuur in huis te regelen.

Naast koelen en warmen zorgt een aircosysteem voor betere luchtkwaliteit door de lucht te zuiveren. Bovendien is deze keuze energieslim, want een airco verbruikt pas energie als het toestel in gebruik is.

Pexels max rahubovskiy 7046149
20210528 095930 20211119 111002

BOWERS® zet graag de puntjes op de i

Onze ervaren installateurs werken alle (koel)leidingen vakkundig weg en herstellen de muur. Indien gewenst komt ook onze schilder langs om alles piekfijn af te werken. BOWERS® zorgt voor een stijlvolle afwerking dat binnen jouw interieur past.

Om buitenunits discreet te kunnen plaatsen denkt BOWERS® graag mee. Een omkasting is niet enkel esthetisch mooi, maar zorgt ook voor bescherming tegen allerhande weersomstandigheden.

Hoe kies je de juiste combinatie van toestellen?

BOWERS® komt kosteloos en zonder verplichtingen aan huis om na te gaan wat het best aansluit op jouw klimaatbehoefte. Een airco moet niet alleen het gewenst comfort bieden, maar ook gemakkelijk te bedienen zijn en een meerwaarde betekenen voor je woning en leefstijl.

20230823 153624

BOWERS® staat paraat voor jouw onderhoud. Reken op onze proactieve service en wees zeker van een optimaal binnenklimaat in jouw woning of kantoor.

Een regelmatig onderhoud is van essentieel belang voor de secure werking en langere levensduur van jouw HVAC-systemen. Vertrouw op onze specialisten voor een periodiek onderhoud en geniet van gemoedsrust. Want investeren in een regelmatige controle is investeren in betrouwbaarheid en een hogere energiebesparing.

meer over onderhoud
BOWERS2 2179

Airconditioning is meer dan koude lucht. Kom te weten waar BOWERS® voor comfort zorgt.

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.