Airco

In de zomer thuiskomen in een frisse woning? Of in de winter de ruimte snel nog wat extra verwarmen? Airconditioning zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Reken op BOWERS®, laat ons jouw betrouwbare aircosystemen installeren en stel jouw favoriete temperatuur in!

contacteer ons
Pexels max rahubovskiy 7046149
20210528 095930 20211119 111002

Geniet van een comfortabele temperatuur met de airconditioning van BOWERS®.

Een woon- of werkplek efficiënt koelen of verwarmen? Onze aircosystemen van Mitsubishi Electric laten je genieten van een aangename temperatuur! Dankzij een grondige koellastberekening zorgen onze energiedeskundigen EPC en airco-installateurs voor een klimatisatie die perfect is afgestemd op de specifieke vereisten van de ruimte, wat resulteert in een comfortabele en energiezuinige omgeving.

In combinatie met zonnepanelen wordt de investering in airco des te aantrekkelijker. Vertrouw op BOWERS® en stel de temperatuur van jouw binnenklimaat binnenkort snel en efficiënt in.

20230823 153624

BOWERS® staat paraat voor jouw onderhoud. Reken op onze proactieve service en wees zeker van een optimaal binnenklimaat in jouw woning of kantoor.

Een regelmatig onderhoud is van essentieel belang voor de secure werking en langere levensduur van jouw HVAC-systemen. Vertrouw op onze specialisten voor een periodiek onderhoud en geniet van gemoedsrust. Want investeren in een regelmatige controle is investeren in betrouwbaarheid en een hogere energiebesparing.

meer over onderhoud
BOWERS2 2179

Airconditioning is meer dan koude lucht. Kom te weten waar BOWERS® voor comfort zorgt.

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.