Ventilatie

Een energiezuinige woning kan niet zonder een degelijke ventilatie. Reken op BOWERS® voor een hedendaags ventilatiesysteem dat verse buitenlucht voorziet en vervuilde binnenlucht afvoert. Welk systeem bij jouw woon- of werkplek past? Onze deskundigen bekijken het hele plaatje en ontzorgen je volledig.

contacteer ons
3d weergave van ventilatiesysteem
Close up op ventilatiesysteem 2 Close up op ventilatiesysteem

Een gezond en energiezuinig binnenklimaat? Reken op de ventilatiesystemen C+ en D+ van BOWERS®.

Gezonde lucht is een basisbehoefte binnen iedere woon- of werkplek. Daarom focust BOWERS® op hoogwaardige ventilatiesystemen die zorgen voor een optimale luchtkwaliteit. Daarbovenop draagt onze energie-efficiënte ventilatie bij aan het minimaliseren van de ecologische impact van jouw project. 

Ventilatie is noodzakelijk binnen goed geïsoleerde ruimtes, maar wordt liefst zo weinig mogelijk opgemerkt. Onze energiedeskundigen EPC en installateurs gaan zorgvuldig te werk om een onopvallende ventilatieopstelling te ontwerpen die rekening houdt met jouw specifieke behoeften en de indeling van het gebouw. 

Bij grondige renovaties of volledige nieuwbouwprojecten ben je wettelijk verplicht om een ventilatiesysteem C of D te installeren. Vertrouw op de BOWERS®-mentaliteit en geniet van de nog energiezuinigere systemen C+ en D+.

Close up op ventilatiesysteem 1

BOWERS® staat paraat voor jouw onderhoud. Reken op onze proactieve service en wees zeker van een optimaal binnenklimaat in jouw woning of kantoor.

Een regelmatig onderhoud is van essentieel belang voor de secure werking en langere levensduur van jouw HVAC-systemen. Vertrouw op onze specialisten voor een periodiek onderhoud en geniet van gemoedsrust. Want investeren in een regelmatige controle is investeren in betrouwbaarheid en een hogere energiebesparing.

meer over onderhoud
BOWERS2 2179

Een zorgvuldig opgestelde ventilatie vormt de basis voor een gezond binnenklimaat. Ontdek welke bouwprojecten rekenen op de ventilatiesystemen van BOWERS®.

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.