Zonnepanelen

Zonne-energie is dé duurzame oplossing voor de toekomst. Kies voor de hoogwaardige zonnepanelen van BOWERS® en ga samen met ons voor een groenere en energiezuinigere leefomgeving. Onze expertise stopt overigens niet bij de installatie van de PV-panelen en de omvormer. Ook voor keuringen en reinigingen kan je terecht bij de BOWERS®-professionals.

contacteer ons
BOWERS2 2359
Benjamin jopen p2 Gu L Uu79 Rg unsplash BOWERS2 2341

Gratis energie? Installeer zonnepanelen met BOWERS®.

Ontdek de duurzame kracht van de zonnepanelen van BOWERS®. Onze toewijding aan het leveren van innovatieve en efficiënte PV-installaties verminderen jouw ecologische voetafdruk én energiekosten. Van advies en ontwerp tot installatie en monitoring: BOWERS® begeleidt je naar een maximaal rendement en een beter EPC, met de hoogstaande PV-panelen van Belinus, ontwikkeld en samengesteld in België, en omvormers van SMA van Duitse kwaliteit.

Om te garanderen dat jouw zonnepanelen en omvormer voldoen aan de wettelijke normen en voorschriften verzorgt BOWERS® de keuring van alle zonne-energiesystemen. Een goedgekeurde installatie biedt niet alleen gemoedsrust, maar komt ook in aanmerking voor welgekomen premies.

Behoud je graag een optimale prestatie van je zonnepanelen? Dan is een regelmatige reiniging van jouw zonnepanelen essentieel. Onze professionals zorgen ervoor dat de efficiënte van jouw zonne-energiesystemen behouden blijft.

Markus spiske r Nn TU8dvo Y unsplash

BOWERS® ziet het totaalplaatje. Ga voor een overkoepelende oplossing en word futureproof.

Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Dan komen heel wat vragen en beslissingen jouw richting uit. Reken op de expertise van onze energiedeskundigen EPC en professionals. Wij zien het grotere plaatje en stemmen de geschikte technieken moeiteloos op elkaar af.

contacteer ons
BOWERS2 2196 edited

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.