Zonnepanelen op maat van jouw energiebehoefte

BOWERS® biedt zonne-energiesystemen op maat. We vertrekken hiervoor van het type en de oriëntatie van het dak, de beschikbare ruimte, eventuele schaduwvlakken, het gemiddelde verbruik en de maandelijkse energiekosten. Op deze manier garandeert BOWERS® een correcte plaatsing en geniet je van een optimale opbrengst en de kortste terugverdientijd.

contacteer ons
BOWERS2 2359
Benjamin jopen p2 Gu L Uu79 Rg unsplash

Zonnepanelen

BOWERS® werkt met zonnepanelen van het merk Qcells.

De zonnepanelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vermogens, waardoor onze professionals jouw installatie moeiteloos kunnen afstemmen op elke behoefte.

Gemaakt uit duurzame materialen en ontworpen met slimme technologie leveren deze zonnepanelen betrouwbare prestaties, ook onder zware weersomstandigheden. Vraag ons zeker naar de Full Black zonnepanelen voor een modern en stijlvol resultaat.

Markus spiske r Nn TU8dvo Y unsplash

Omvormer

Gecombineerd met een omvormer van SMA zorgt BOWERS® ervoor dat jouw energieopbrengst gemaximaliseerd is. Als marktleider zet SMA de norm: toprendementen en nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en het hoogste gebruiksgemak. Met SMA kan je rekenen op kwaliteit van Duitse bodem.

BOWERS2 2341

Service

Om te garanderen dat jouw zonnepanelen en omvormer voldoen aan de wettelijke normen en voorschriften verzorgt BOWERS® als RESCert-installateur de keuring. Een goedgekeurde installatie biedt niet alleen gemoedsrust, maar komt ook in aanmerking voor welgekomen premies.

Behoud je graag een optimale prestatie van je zonnepanelen? Dan is een regelmatige reiniging van jouw zonnepanelen essentieel. Ook hiervoor kun je beroep doen op onze professionele vakmannen.

BOWERS® ziet het totaalplaatje. Ga voor een overkoepelende oplossing en word futureproof.

Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Dan komen heel wat vragen en beslissingen jouw richting uit. Reken op de expertise van onze energiedeskundigen EPC en professionals. Wij zien het grotere plaatje en stemmen de geschikte technieken moeiteloos op elkaar af.

contacteer ons
BOWERS2 2196 edited

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.