Thuisbatterijen

Laat jouw opgewekte zonne-energie niet verloren gaan. Onze thuisbatterijen vormen jouw betrouwbare basis voor een energieopslag waar zowel jouw woonbeleving als de wereld rondom baat bij heeft. BOWERS® voorziet hedendaagse oplossingen, om jou volledig off grid te laten gaan. Wij geloven in de kracht van zelfvoorziening!

contacteer ons
Shutterstock 2122146578 kopie
Benjamin jopen p2 Gu L Uu79 Rg unsplash Zaptec zu Sje Uw Rz FY unsplash

Ga voor een duurzame energieopslag met de thuisbatterijen van BOWERS®.

Bij BOWERS® begrijpen we dat het maximaal benutten van hernieuwbare energiebronnen cruciaal is in deze moderne groenere tijden. Daarom bieden we efficiënte thuisbatterijen en bijhorende technologieën die het energiebeheer optimaliseren.

Onze geavanceerde opslagsystemen stellen je in staat om zonne-energie op te slaan en te gebruiken wanneer het jou uitkomt. Hierdoor ben je bovendien minder afhankelijk van het reguliere elektriciteitsnet. Daarnaast zijn onze thuisbatterijen perfect complementair met digitale meters, waardoor je volledig controle hebt over het energieverbruik. Batterij-omvormers zorgen dan weer voor een naadloze stroomovergang tussen jouw thuisbatterij en het elektriciteitsnet.

Streef jij naar een energetische onafhankelijkheid? Ga helemaal off grid dankzij de oplossingen van BOWERS®!

Priscilla du preez HT Obw PAXX2 E unsplash

BOWERS® ziet het totaalplaatje. Ga voor een overkoepelende oplossing en word futureproof.

Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Dan komen heel wat vragen en beslissingen jouw richting uit. Reken op de expertise van onze energiedeskundigen EPC en professionals. Wij zien het grotere plaatje en stemmen de geschikte technieken moeiteloos op elkaar af.

contacteer ons
BOWERS2 2196 edited

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.