Slim energiebeheer - Domotica

Laat BOWERS® jouw partner zijn in het creëren van een slimme, verbonden en efficiënte leefomgeving. Wij begrijpen dat slim wonen niet alleen draait om technologie, maar vooral dient om jouw levenskwaliteit te verbeteren. BOWERS® creëert jouw smart home dankzij slim energiebeheer en geschikte domotica.

contacteer ons
Shutterstock 2248587821

Nood aan energiebeheer of domotica? Slim wonen begint bij BOWERS®.

Als specialist in slim energiebeheer en domotica biedt BOWERS® oplossingen op maat voor comfort, veiligheid en efficiëntie.

Wekken jouw zonnepanelen heel wat energie op en wil je geen enkele kilowattuur verspillen? Onze slimme energiebeheersystemen helpen jou om alle energiestromen in huis te monitoren, te optimaliseren en in real-time aan te passen. Daardoor bespaar je en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Maak je het jezelf graag zo comfortabel mogelijk? Vertrouw op de domotica van BOWERS® en laat je woning werken op commando. Van de verlichting, thermostaat en beveiliging tot de multimedia: als installateur van Niko Home Control geven we jou volledige controle over jouw omgeving.

BOWERS2 2056

BOWERS® ziet het totaalplaatje. Ga voor een overkoepelende oplossing en word futureproof.

Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Dan komen heel wat vragen en beslissingen jouw richting uit. Reken op de expertise van onze energiedeskundigen EPC en professionals. Wij zien het grotere plaatje en stemmen de geschikte technieken moeiteloos op elkaar af.

contacteer ons
BOWERS2 2196 edited

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.