BOWERS2 1826

Respect vormt onze basis.
Voor onze klanten, collega's en de wereld waarin we leven.

Onze overkoepelende aanpak is wat BOWERS® definieert. Totaaloplossingen zorgen daarbij voor comfortabele woon- en werkplekken met een lage energiefactuur voor onze klanten. Daarnaast vormen we een hechte en mensgerichte community, met oog voor verbinding en betrokkenheid. Samen zetten we een nieuwe standaard in de bouwsector.

De waarden van BOWERS®

BOWERS2 2132 web

Quality

Bij BOWERS® streven we naar een ongeëvenaarde kwaliteit in elk aspect van ons werk. Klanten weten meteen waar ze staan dankzij ons advies op maat. Vervolgens vormen kwalitatieve technieken van gerenommeerde Europese merken de rode draad doorheen onze dienstverlening. Voor onze laatste vakman vertrekt, wordt elke muur hersteld en geschilderd.

Quality

Bowers 2302

Reliability

Klanten kunnen een huis bouwen op BOWERS®. Onze energiedeskundigen EPC leveren integere en onderbouwde adviezen, om duurzaam te kunnen bouwen en renoveren. Een stipte uitvoering vormt de ruggengraat voor het vlotte verloop van elk bouwproject. We streven steeds naar het overtreffen van de verwachtingen, met tevreden klanten als resultaat.

Reliability

BOWERS2 2341 web

Sustainability

De duurzame focus van BOWERS® gaat verder dan de actuele regelgevingen: het is toegewijd bouwen aan woon- en werkplekken die zowel vandaag als morgen een positieve impact hebben op het milieu en de maatschappij. Onze hoogstaande technieken en energie-efficiënte mindset dragen bij aan een lagere energiefactuur voor de klant en een hogere duurzaamheid voor de wereld rondom ons.

Sustainability

Reken op BOWERS® voor jouw totaalaanpak

BOWERS® ziet het grotere plaatje, van het eerste plaatsbezoek tot de laatste uitvoering. We stemmen de behoeften van onze klant op elkaar af en zorgen voor allesomvattende oplossingen. Maak jij binnenkort werk van jouw nieuwbouwproject of totaalrenovatie? Vertrouw op de HVAC, construct en energy van BOWERS®.

BOWERS2 2086 BOWERS2 2307

Maak kennis met onze BOWERS®

Bij BOWERS® willen we het anders en beter doen! Onze zorgvuldig opgebouwde expertise en ervaring in de bouwsector schenken ons de juiste bagage om onze klanten volledig te ontzorgen. Daarbij begeleidt ons professionele team iedere klant naar een totaaloplossing op maat. Kiezen voor BOWERS® als bouwpartner betekent kiezen voor expertise, ervaring én een persoonlijke aanpak. Wacht niet langer en pak jouw energiefactuur op een slimme manier aan, samen met het BOWERS®-team!

contacteer ons
2024 Voorstellingsfoto Kenny small

Kenny Vyvey

“Kwaliteitsvol werk lever je op een professionele en persoonlijke manier.”

Als erkend koeltechnicus heeft Kenny met meer dan twintig jaar ervaring in HVAC (heating, ventilation, airconditioning) al heel wat gerealiseerd. Hij is terecht zeer trots op zijn Google Review-score van 4.9/5. Bij BOWERS® zijn we dan ook superenthousiast om de krachten te bundelen met Kenny. Als HVAC-directeur bij BOWERS® zal hij zich blijven inzetten om van iedere klant een tevreden klant te maken.

Kenny Vyvey

HVAC-directeur

2024 Voorstellingsfoto Marc small

Marc Despierre

“Klaar om élke klant te helpen met de aanpak van energieverlies in hun woning.”

EPC kent voor Marc géén geheimen. 27 jaar lang leidde hij bij Syntra West energiedeskundigen in spe op. Als interieurarchitect en ervaren projectleider lost Marc technische vraagstukken op met oog voor detail en wooncomfort.

Marc Despierre

Technisch Directeur

2024 Voorstellingsfoto Alex web

Alex Van Hulle

“Kiezen voor BOWERS®, betekent kiezen voor expertise, ervaring én een persoonlijke aanpak.”

Een passie voor duurzaam bouwen en renoveren leidde Alex tot de oprichting van BOWERS®. Zijn managementskills verfijnde hij als bankdirecteur, waar hij 10 jaar lang een team van meer dan 35 medewerkers mee aanstuurde. Alex schoolde zich om tot o.a. energiedeskundige en is een RESCert-gecertificeerd installateur van zonnepanelen. Samen met zijn zorgvuldig samengesteld team, en met een eeuwige focus op kwaliteit en duurzaamheid, maakt hij van BOWERS® een betrouwbare bouwpartner voor elk project.

Alex Van Hulle

Algemeen Directeur

2024 Voorstellingsfoto Wim small

Wim Declercq

“Je energiefactuur kun je gevoelig verlagen door je energieproductie en je energiebehoeften op elkaar af te stemmen. Maak van jouw woning nu een slimme woning!”

Met een bachelordiploma Elektromechanica op zak en een grote interesse in vernieuwende technieken is Wim dé expert om van jouw woning een slimme woning te maken. Wim zorgt voor lagere energiekosten door je energieproductie en -behoeften op elkaar af te stemmen. Ook voor huisautomatisatie, met de installatie van een slim domoticasysteem, een thuisbatterij en allerhande andere snufjes, kan je bij Wim terecht.

Wim Declercq

Smart Solutions

2024 Voorstellingsfoto Kelly small

Kelly Vyvey

“Mijn focus? Er zijn voor iedere BOWER, een efficiënte planning en een enthousiasmerende teamspirit!”

Als ervaren en geëngageerde people manager hanteert Kelly een flexibele personeelsplanning waarbij ze inspeelt op de vaardigheden en behoeften van elke BOWER. Kelly behaalde haar master in Science aan de KU Leuven, wat haar goed van pas komt in de bouwsector. Als betrouwbare partner voor elk lid van het BOWERS®-team zorgt Kelly ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Kelly Vyvey

HR-directeur

2024 Voorstellingsfoto Jade 3

Jade Devos

“Mensen verdienen een correcte opvolging van hun project. Ik sta, samen met het BOWERS®-team, graag voor hen klaar met raad en daad.”

Enthousiast, gedreven, gemotiveerd, … dat zijn enkele kenmerken die Jade omschrijven. Jade behaalde een professionele bachelor ‘vastgoed’.  Met een frisse blik deelt ze haar kennis als projectmanager bij BOWERS®. Haar ervaring in vastgoed en projectontwikkeling maakt van Jade een aanwinst voor het BOWERS®- team en een perfecte partner gedurende jouw bouwproject.

Jade Devos

Projectmanager

Schermafbeelding 2024 01 31 om 12 00 51

Kesh Vanderwee

Al meer dan tien jaar ondersteunt Kesh bedrijven als freelancer, in marketing, administratie en recruitment. Tegenwoordig neemt ze die verantwoordelijkheden op bij BOWERS® als marketingdirecteur en als sparringpartner van Alex.

Kesh Vanderwee

Marketingdirecteur

2024 Voorstellingsfoto Joshua small

Joshua Ostyn

“Het leuke aan mijn job? De verantwoordelijkheid krijgen om projecten van a tot z op te volgen en klanten voor, tijdens en na de werken te ontzorgen.”

Joshua gebruikt zijn expertise als EPC-deskundige om klanten op een doordachte manier te adviseren. Gecombineerd met zijn jarenlange ervaring in de vastgoedsector is Joshua de perfecte go-to-guy om jouw project van a tot z te begeleiden. De projectmanagers bij BOWERS® zijn jouw vaste contactpersonen voor, tijdens en na de realisatie van je project.

Joshua Ostyn

Projectmanager

2024 Voorstellingsfoto Christophe small

Christophe Plettner

Christophe is een krak op een dak! Met bijna twee decennia ervaring in de bouw is hij een beetje van alle markten thuis. Sinds een tiental jaar specialiseert hij zich in hellende en platte daken. De installatie van zonnepanelen is dan ook een kolfje naar zijn hand!

Christophe Plettner

Dak- en gevelrenovatie

Ook BOWER® worden?

ontdek onze jobs

BOWERS® biedt feelgood, als bouwpartner én als werkgever.
Word een BOWER!

BOWERS2 2122

In alles wat we ondernemen, focust ons team op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarom gaan we vanuit onze mensgerichte mindset voor persoonlijke betrokkenheid, ook als werkgever. Want een geëngageerd team zorgt voor tevreden klanten.

Bouw je graag mee aan een duurzamere wereld?

ontdek onze jobs

BOWERS® denkt aan jouw toekomst en bouwt mee aan een duurzamere wereld.

contacteer ons

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. Onze totaaloplossingen zetten jou op weg naar een complete en comfortabele woon- en werkbeleving.