Verwarming

Jouw woon- of werkplek optimaal verwarmen? Vandaag kan het op talloze manieren. Reken op de knowhow van BOWERS® op het vlak van verwarmingssystemen en kies voor een binnenklimaat op maat. Samen gaan we voor een toekomstgerichte totaaloplossing die comfort garandeert.

Contacteer ons
Kenny 1
Man thermostaat uitschakelen tijdens energiecrisis Medium shot vrouw die bij de verwarming zit

Centrale verwarming, vloerverwarming, warmtepomp of zonneboiler: BOWERS® begeleidt je naar comfort en een lage energiefactuur.

Op zoek naar een duurzame en energie-efficiënte verwarming voor jouw bouwproject? Reken op de geëngageerde begeleiding van BOWERS®. Onze focus op futureproof verwarmingssystemen en warmterecuperatie garandeert een comfortabel binnenklimaat en een verminderd energieverbruik. Door middel van gedetailleerde warmteverliesberekeningen analyseren onze energiedeskundigen de specifieke behoeften van jouw project.

Onze energiedeskundigen EPC en installateurs zijn helemaal thuis in de meest geavanceerde technologieën, of het nu gaat om centrale verwarming, vloerverwarming, warmtepompboilers(zowel lucht/lucht als lucht/water) of zonneboilers. Met innovatieve oplossingen zorgen we voor een efficiënte warmteoverdracht, verminderen we de ecologische voetafdruk van jouw bouwproject en creëren we ruimte in jouw maandelijkse budget.

Serviceman instelling huis verwarmingssysteem onder de vloer

BOWERS® staat paraat voor jouw onderhoud. Reken op onze proactieve service en wees zeker van een optimaal binnenklimaat in jouw woning of kantoor.

Een regelmatig onderhoud is van essentieel belang voor de secure werking en langere levensduur van jouw HVAC-systemen. Vertrouw op onze specialisten voor een periodiek onderhoud en geniet van gemoedsrust. Want investeren in een regelmatige controle is investeren in betrouwbaarheid en een hogere energiebesparing.

meer over onderhoud
BOWERS2 2179

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.