BOWERS® staat paraat voor jouw onderhoud

Een regelmatig onderhoud is van essentieel belang voor de secure werking en langere levensduur van jouw HVAC- en energiesystemen. Kies voor gemoedsrust en vertrouw op onze specialisten voor een periodiek onderhoud. Want investeren in een regelmatige controle is investeren in betrouwbaarheid en een hogere energiebesparing.

meer over service
BOWERS2 2169 20230306 105939

Vanuit het advies van onze erkende energiedeskundigen EPC zorgt de BOWERS®-totaalaanpak voor comfortabele woon- en werkplekken met een lage energiefactuur.

De energiedeskundigen EPC van BOWERS® garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant. We brengen jouw energiekosten in beeld en informeren je over de nieuwste energiepremies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering, waarbij onze ervaren professionals enkel kwalitatieve energietechnieken installeren. Voor onze laatste vakman vertrekt, wordt elke muur hersteld en geschilderd. BOWERS® zorgt voor een kraaknette oplevering.

meer over ons
BOWERS2 2132 web

Valt jouw woning of bedrijfsgebouw onder de renovatieplicht? BOWERS® zorgt voor een futureproof totaaloplossing. Ontdek onze veelzijdige realisaties.

BOWERS2 2286

BOWERS® biedt feelgood, als bouwpartner én als werkgever.
Word een BOWER®!

BOWERS2 2199 web

In alles wat we ondernemen, focust ons team op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarom gaan we vanuit onze mensgerichte mindset voor persoonlijke betrokkenheid, ook als werkgever. Want een geëngageerd team zorgt voor tevreden klanten.

Bouw je graag mee aan een duurzamere wereld?

ontdek onze jobs

BOWERS® denkt aan jouw toekomst en bouwt mee aan een duurzamere wereld.

contacteer ons

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. Onze totaaloplossingen zetten jou op weg naar een complete en comfortabele woon- en werkbeleving.