Dak- en gevelrenovatie

De renovatie van jouw dak en gevel zorgt voor een comfortabele en energiezuinige woonbeleving, en een hoogstaande uitstraling naar de buitenwereld. Vertrouw op de expertise van onze energiedeskundigen EPC en vakmensen, en wees zeker van een duurzame en kraaknette renovatie.

contacteer ons
Mooi shot van metalen stalen staven en glazen ramen in het gebouw
Tegelzetter bezig met renovatie appartement 1 Reparatiewerkzaamheden op de bouwplaats huis en huis renovatie concept

Een ecologische en esthetische restauratie? Vertrouw op de dak- en gevelrenovatie van BOWERS®.

Een degelijk dak en een stevige gevel zijn cruciaal voor de duurzaamheid en de uitstraling van een woning. BOWERS® biedt dakrenovaties en gevelwerken die een nieuwe standaard in de branche zetten. We zijn gespecialiseerd in dakrenovatie en dakwerken die de levensduur en prestaties van jouw dak verbeteren. Of het nu gaat om het herstellen van de dakconstructie, daktimmerwerken of het vernieuwen van de dakbedekking: onze ervaren vakmensen zorgen voor een hoogstaande uitvoering, zowel op een plat dak als een hellend dak.

Onze materialen van topkwaliteit garanderen duurzaamheid en stellen ons in staat de specifieke behoeften van jouw dak te vervullen. Daarnaast is een degelijk onderhoud door middel van een dakreiniging niet onbelangrijk. Het komt de functionaliteit ten goede en zorgt voor een betere uitstraling.

Ook een goed onderhouden gevel draagt bij aan de functionele en esthetische integriteit van de woning. BOWERS® biedt uitgebreide gevelwerken en gevelrenovaties aan, variërend van het herstellen van beschadigingen tot het uitvoeren van een duurzame gevelvernieuwing.

Tegelzetter bezig met renovatie appartement

BOWERS® ziet het totaalplaatje. Ga voor een overkoepelende oplossing en word futureproof.

Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Dan komen heel wat vragen en beslissingen jouw richting uit. Reken op de expertise van onze energiedeskundigen EPC en professionals. Wij zien het grotere plaatje en stemmen de geschikte technieken moeiteloos op elkaar af.

contacteer ons
BOWERS2 2196 edited

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.