Dak- en gevelisolatie

Heeft jouw woon- of werkplek nood aan een nieuw duurzaam jasje? De dak- en gevelisolatie van BOWERS® zorgt ervoor dat jouw inspanningen binnenshuis volop benut worden en dat je kunt genieten van een thermisch en akoestisch comfort. Reken op isolatiespecialist BOWERS® en duik moeiteloos onder de isolatienormen.

contacteer ons
BOWERS_dakisolatie

Renovatieplicht? Ga voor een duurzaam kader met de dak-, muur- en gevelisolatie van BOWERS®.

Bij BOWERS® begrijpen we het belang van een goede isolatie, niet alleen om een zo duurzaam mogelijke woning te creëren, maar ook voor een comfortabel leefklimaat. Onze energiedeskundigen EPC en vakmensen streven ernaar om steeds te voldoen aan de strengste normen op het gebied van dakisolatie. Daarom gebruikt BOWERS® steevast geavanceerde isolatiematerialen die voldoen aan de laatste dakisolatienormen, wat resulteert in een optimale isolatie en luchtdichtheid.

Daarnaast is een goed geïsoleerde gevel van groot belang voor het behoud van het warmtecomfort. Bij BOWERS® hebben we ruime ervaring in het isoleren van buitengevels en buitenmuren. Verder omvat onze expertise ook de installatie van duurzame gevelbekleding. Die verbetert niet alleen de isolatiewaarde, maar is ook een esthetische meerwaarde voor jouw woon- of werkplek.

BOWERS® ziet het totaalplaatje. Ga voor een overkoepelende oplossing en word futureproof.

Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Dan komen heel wat vragen en beslissingen jouw richting uit. Reken op de expertise van onze energiedeskundigen EPC en professionals. Wij zien het grotere plaatje en stemmen de geschikte technieken moeiteloos op elkaar af.

contacteer ons
BOWERS2 2196 edited

Ontdek waar de hoogwaardige dak- en gevelisolatie van BOWERS® voor een comfortabel en duurzaam kader zorgt.

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.