Interieurafwerking - gipskarton, stijlwanden, schilder- en decoratiewerk

Het zijn de kleinste details die een interieur naar een hoger niveau tillen. Onze nooit aflatende aandacht voor afwerking en decoratie zorgt ervoor dat elk project wordt afgeleverd met een precies oog voor stijl. Elk project is uniek, daarom biedt BOWERS® een interieurafwerking op maat van jouw wensen en behoeften.

contacteer ons
Shutterstock 1949160124

Een interieurafwerking met de puntjes op de i? Vertrouw op de belofte van BOWERS®.

BOWERS® is jouw betrouwbare partner voor een hoogwaardige interieurafwerking. Want BOWERS® levert perfecte plaatjes af, van opbouw tot afwerking. Voor onze laatste vakman vertrekt, wordt elke muur hersteld en geschilderd. Samen met onze toewijding aan vakmanschap streven we naar een kwaliteitsvol interieur.

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. Of het nu gaat om het creëren van scheidingswanden of het realiseren van een specifiek ontwerp, het BOWERS®-team zorgt voor een nauwkeurige installatie van het gipskarton. Voeg je liever een bepaalde uitstraling toe aan de ruimte? Onze stijlwanden voldoen aan jouw esthetische en praktische eisen.

De finishing touch? Daarvoor zorgt ons schildersteam. We werken ruimtes stijlvol af of scheppen creativiteit, steeds strevend naar een afwerking van de hoogste kwaliteit.

BOWERS® ziet het totaalplaatje. Ga voor een overkoepelende oplossing en word futureproof.

Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Dan komen heel wat vragen en beslissingen jouw richting uit. Reken op de expertise van onze energiedeskundigen EPC en professionals. Wij zien het grotere plaatje en stemmen de geschikte technieken moeiteloos op elkaar af.

contacteer ons
BOWERS2 2196 edited

Het oog wil ook wat. Ontdek hoe BOWERS® projecten met een kraaknette interieurafwerking oplevert.

Ontvang jouw offerte op maat en geniet binnenkort van de totaaloplossingen van BOWERS®.

vraag jouw offerte aan

Het advies van onze energiedeskundigen EPC zorgt voor lagere energiefacturen en tevreden klanten. We garanderen een integer en onderbouwd advies op maat van elke klant en verliezen nooit het grotere plaatje uit het oog. Daarnaast brengen we jouw kosten in beeld en informeren je over de nieuwste premies. BOWERS® ontzorgt van concept tot oplevering.